Neix el portal web www.dosriusresidus.cat, espai informatiu de referència sobre el nou sistema de recollida de residus

L’Ajuntament habilita un nou portal web específic per tal que tots els veïns i veïnes puguin consultar informació i resoldre dubtes sobre el nou sistema de recollida de residus que s’implementarà a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars a partir del mes de febrer.

L’Ajuntament de Dosrius ha habilitat aquest mes de gener el web específic www.dosriusresidus.cat, un portal que neix amb l’objectiu d’esdevenir l’espai informatiu de referència per als veïns i veïnes del municipi sobre el nou sistema de recollida de residus que s’implementarà a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars a partir del proper mes de febrer.

En aquest sentit, el web www.dosriusresidus.cat integra de manera intuïtiva, visual, simplificada i eficient tota la informació sobre el nou model de gestió de residus amb l’objectiu de resoldre els possibles dubtes que pugui tenir la ciutadania al voltant d’aquest projecte, així com donar a conèixer els diferents recursos, avantatges i especificitats que presenta el nou model.

Així, des del portal es poden consultar informacions com ara la reducció del 20% en la taxa de la brossa, la distribució de les àrees de contenidors, consells i recomanacions sobre reciclatge, el servei de deixalleria, les restes que es poden llençar en cada contenidor, el funcionament de la recollida de residus als comerços o el calendari de la recollida porta a porta.

Judith Coll, primera tinent d’alcalde, explica que “amb aquest portal digital volem obrir el projecte a tota la ciutadania i facilitar la transició entre l’actual model i la nova gestió dels residus que entrarà en funcionament aquest febrer”.