Tot a punt per a l’entrada en funcionament del nou sistema de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius

Tota la informació, el calendari i les restes que corresponen a cada fracció es poden consultar a través del nou web www.dosriusresidus.cat.

 

Dilluns 19 de febrer entrarà en funcionament el nou servei de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius. La recollida selectiva porta a porta (PAP) consisteix en deixar els residus –prèviament separats a casa- davant de la porta de casa, en els dies i hores determinats per a cada tipus de fracció, per tal que siguin recollits pel servei municipal de recollida.

Amb aquest nou servei, el consistori té com a objectiu millorar les dades de reciclatge al municipi i de recollida selectivaoptimitzar el servei que es presta als ciutadans, abaratir els costos de la recollida i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals de residus, restes vegetals i voluminosos a la via pública.

Tota la informació, el calendari i les restes que corresponen a cada fracció (orgànica, paper i cartró, envasos, vidre, resta, bolquers, restes de jardí i mobles voluminosos) es poden consultar a través del web www.dosriusresidus.cat, un portal que neix amb l’objectiu d’esdevenir l’espai informatiu de referència per als veïns i veïnes del municipi sobre el nou sistema de recollida de residus que s’implementarà a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars a partir del mes de febrer.

Retirada progressiva dels contenidors de la via pública del nucli de Dosrius

En paral·lel a l’entrada en funcionament del nou servei de recollida de residus porta a porta, l’Ajuntament procedirà diumenge 18 de febrer a la retirada de tots els contenidors de fracció orgànica, rebuig i poda ubicats al nucli de Dosrius. I posteriorment també es retiraran de la via pública tos els contenidors de poda d’arreu del municipi.

Durant els dies posterior s’aniran retirant els contenidors de recollida selectiva que ara hi ha al nucli de Dosrius.

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes bosses per a la recollida de la fracció de poda

Fins al divendres 16 de febrer, tots aquells veïns i veïnes que ho requereixin podran obtenir bosses per a la recollida de la fracció de poda a la parada informativa fixa ubicada davant de l’Ajuntament de Dosrius, on també s’oferirà informació al voltant del nou servei de recollida de residus. A partir d’aquella data, les bosses es podran recollir temporalment al consistori i, posteriorment, als comerços del municipi.