Dilluns 19 de febrer entrarà en funcionament el nou sistema de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius

Aquell mateix dia es retiraran els contenidors de poda (color marró) de Canyamars i de Can Massuet El Far. Per recollir les restes de jardí caldrà trucar prèviament al 93 799 62 80 o al 681 22 95 54.

Dilluns 19 de febrer entrarà en funcionament el nou servei de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius. La recollida selectiva porta a porta (PAP) consisteix en deixar els residus –prèviament separats a casa- davant de la porta de casa, en els dies i hores determinats per a cada tipus de fracció, per tal que siguin recollits pel servei municipal de recollida.

Amb aquest nou servei, el consistori té com a objectiu millorar les dades de reciclatge al municipi i de recollida selectivaoptimitzar el servei que es presta als ciutadans, abaratir els costos de la recollida i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals de residus, restes vegetals i voluminosos a la via pública.

Tota la informació, el calendari i les restes que corresponen a cada fracció (orgànica, paper i cartró, envasos, vidre, resta, bolquers, restes de jardí i mobles voluminosos) es poden consultar a través del web www.dosriusresidus.cat, un portal que neix amb l’objectiu d’esdevenir l’espai informatiu de referència per als veïns i veïnes del municipi sobre el nou sistema de recollida de residus que s’implementarà a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars a partir del mes de febrer.

Retirada progressiva dels contenidors de la via pública del nucli de Dosrius

En paral·lel a l’entrada en funcionament del nou servei de recollida de residus porta a porta, l’Ajuntament procedirà diumenge 18 de febrer a la retirada de tots els contenidors de fracció orgànica, rebuig i poda ubicats al nucli de Dosrius. I posteriorment, dilluns 19, també es retiraran de la via pública tos els contenidors de poda de Canyamars i de Can Massuet El Far. Finalment, i durant els dies posteriors, s’aniran retirant els contenidors de recollida selectiva que ara hi ha al nucli de Dosrius. Per recollir les restes de jardí caldrà trucar prèviament al 93 799 62 80 o al 681 22 95 54.

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes bosses per a la recollida de la fracció de poda

Fins al divendres 16 de febrer, tots aquells veïns i veïnes que ho requereixin poden obtenir bosses per a la recollida de la fracció de poda a la parada informativa fixa ubicada davant de l’Ajuntament de Dosrius, on també s’ofereix informació al voltant del nou servei de recollida de residus. A partir d’aquella data, les bosses es podran recollir temporalment al consistori i, posteriorment, als comerços del municipi. Mentrestant, a partir del 19 de febrer i fins a finals d’aquest mes, la parada informativa es traslladarà a l’interior de l’Ajuntament; i diumenge 18 de febrer, s’instal·larà de forma temporal al mercat municipal (glorieta Espanya).