Obtenció de bosses per a la recollida de les restes de jardí

L’Ajuntament informa que a partir de dissabte 24 de març tots aquells veïns i veïnes que ho requereixin poden obtenir bosses per a la recollida de les restes de jardí als comerços del municipi Supermercat Dosrius ‘Suma‘, Supermercat CondisSupermercat Canyamars i Supermercat El Far.

Aquestes bosses són imprescindibles per fer ús del nou servei de recollida de restes de jardí porta a porta. Per sol·licitar la recollida (es recolliran un màxim de sis bosses de 100 litres per habitatge), que es durà a terme els dimarts i divendres, cal trucar prèviament als telèfons 93 799 62 80 o 681 22 95 54. Aquest sistema de recollida és molt més còmode per a la ciutadania a la vegada que assegura una millor gestió d’aquest tipus de residus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *