L’Ajuntament reubica els contenidors de roba per donar-los més visibilitat

El tèxtil recollit als contenidors habilitats per les entitats sense ànim de lucre Humana i Arca es destina íntegrament a projectes socials i a la promoció de la protecció del medi ambient.

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que, a partir de dimarts 17 d’abril, els vuit contenidors de recollida de roba ubicats a Dosrius, Can Massuet i Canyamars canviaran la seva ubicació actual. L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer a la ciutadania l’existència d’aquests espais i visualitzar i potenciar-ne la seva funció social.

Així, els elements se separaran de les actuals àrees de contenidors i es reubicaran en nous emplaçaments independents i més visibles. La nova ubicació es pot consultar a través del següent enllaç.

Dosrius compta actualment amb nou contenidors de roba gestionats per les entitats sense ànim de lucre Humana i Arca (Roba Amiga). El tèxtil recollit en aquests contenidors es destina íntegrament aprojectes socials i a la promoció de la protecció del medi ambient.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *