Coneixes el nou servei de recollida de les restes de jardí?

Per sol·licitar la recollida a casa, que es duu a terme els dimarts i divendres, només cal trucar prèviament als telèfons 93 799 62 80 o 681 22 95 54.

Amb l’entrada en funcionament del nou servei de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius, l’Ajuntament ofereix la possibilitat als veïns i veïnes de tot el municipi de sol·licitar gratuïtament la recollida als domicilis de les restes de jardí. Amb aquesta nova mesura, el consistori pretén facilitar a la ciutadania la recollida d’aquestes restes, sense necessitat de desplaçar-se; garantir l’aprofitament posterior d’aquestes; i combatre els abocament improcedents de deixalles a la via pública.

Com puc sol·licitar la recollida?

Per sol·licitar la recollida de les restes verdes i/o llenyoses de jardí només cal trucar prèviament als telèfons 93 799 62 80 o 681 22 95 54 de dilluns a divendres (de 08 h. a 16 h.). Un cop sol·licitat el servei, la recollida als domicilis es durà a terme setmanalment els dimarts i els divendres.

On puc adquirir les bosses de jardí?

Tots aquells veïns i veïnes que ho necessitin poden obtenir bosses per a la recollida de la fracció de restes de jardí als comerços del municipi Supermercat Dosrius ‘Suma’, Supermercat Condis, Supermercat Canyamars i Supermercat El Far. Aquestes bosses són imprescindibles per fer ús del nou servei de recollida de restes de jardí porta a porta.

Per a més informació sobre la recollida porta a porta de les restes de jardí podeu consultar el següent enllaç.

Abocaments improcedents a la via pública

Les bosses per a la recollida de la fracció de restes de jardí no es poden deixar al costat dels contenidors ja que aquest tipus d’abocaments improcedents generen un important greuge en el servei i repercuteixen directament en el bon funcionament d’aquest. A més, la recollida d’aquests abocaments produeix un sobrecost del servei que acaba repercutint directament en la taxa de recollida de residus que paguen els veïns i veïnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *