Ja està disponible el calendari de 2019 de la deixalleria mòbil

El servei es pot utilitzar el primer diumenge de cada mes a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far.

Aquest 2019 l’Ajuntament de Dosrius torna a posar a disposició de tots els veïns i veïnes el servei de deixalleria mòbil, que té com a triple objectiu acostar la recollida selectiva dels residus que no es poden dipositar a les àrees completes de contenidors, donar passes significatives en el propòsit compartit de millorar les dades de reciclatge i de recollida selectiva, i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals a la via pública.

La deixalleria mòbil s’instal·la el primer diumenge de cada mes a Canyamars (de 09 h. a 10:30 h., a l’entrada del carrer Sot de l’Arca), a Can Massuet del Far (de 10:30 h. a 12 h., a la plaça de la zona esportiva) i a Dosrius (de 12 h. a 13:30 h., davant de l’Escola Castell de Dosrius).

Els residus que es poden entregar han d’estar prèviament seleccionats des de casa i són aquells que no es poden dipositar a les àrees completes de contenidors; és a dir, pneumàtics, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, bateries, dissolvents, pintures i vernissos, piles, radiografies, tòners, olis minerals i usats, olis vegetals i usats, ferralla i metall, tèxtils, mobles, electrodomèstics, o ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics…). Tota la informació sobre el servei es pot consultar a través del web www.dosriusresidus.cat.

Des del consistori s’anima la població a utilitzar aquest servei, que és gratuït, i agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *